Loop jij ook gezellig mee met de Avond 4 Daagse?

Foto: Pixabay
12 juni 2018, 08:41
Verlopen

SLEEUWIJK - Dinsdag 19 juni is het weer zo ver. Dan organiseert Stichting Avond 4 Daagse Sleeuwijk weer de jaarlijkse wandelvierdaagse in Sleeuwijk.

De organisatie is erg blij met de nieuwe startlocatie vanuit de Brede school ‘De Esdoorn’ in Sleeuwijk. Wat ook veel mensen nog niet echt weten is dat je niet op de basisschool hoeft te zitten om mee te mogen lopen tijdens dit wandelevenement. Alle leeftijden zijn meer dan welkom. Er zijn diverse routes en zo is de 3 en 5 km bijvoorbeeld ook geschikt voor minder valide mensen.

Dinsdag 19 juni wordt er om 18.15 uur gestart en op vrijdag 22 juni worden de wandelaars feestelijk onthaald tijdens het defilé die zal starten vanuit de Vijfmorgen en zo zijn weg vervolgt naar Winkelcentrum de Nieuwe Es en ‘De Esdoorn’. Ook dit jaar zijn er weer diverse locaties waar men zich kan inschrijven voor de Avond 4 Daagse. Ook kan er 19 juni voor aanvang van de start nog worden ingeschreven. Het inschrijfformulier is via de website te downloaden. Voor de laatste actuele informatie kunt u terecht op www.a4dsleeuwijk.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl