Opening Tentoonstelling kindertekeningen in Visserijmuseum

Foto: Pixabay
13 juni 2018, 13:23
Verlopen

WOUDRICHEM - Dit schooljaar zijn verschillende basisschool in het Visserijmuseum in Woudrichem geweest in het kader van Jet en Jan of Overgisteren.

Van alle schoolbezoeken heeft het Visserijmuseum tekeningen geselecteerd. Op zaterdag 23 juni opent Beppie ten Böhmer, vestinggouvernante van Woudrichem, om 11.00 uur de tentoonstelling van deze tekeningen.

Alle kinderen van wie een tekening is geselecteerd, maar ook klasgenoten, ouders, grootouders en vrijwilligers van het visserijmuseum zijn uitgenodigd onder het genot van een drankje de tekeningen te komen bewonderen. Vervolgens zijn de tekeningen tot en met 16 september te bekijken tijdens de openingstijden van het Visserijmuseum.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl