Docent Arie Kraaij plotseling overleden

Foto: Altena College
14 juni 2018, 18:39
Verlopen

SLEEUWIJK - Verdrietig nieuws voor de leerlingen en docenten van het Altena College in Sleeuwijk. Enkele uren nadat hij woensdag de examenkandidaten had laten weten of ze al dan niet geslaagd waren, is docent Arie Kraaij plotseling overleden.

De 57-jarige Kraaij was docent management en organisatie en mentor. Het toeval wil dat hij woensdag nog geïnterviewd is door RTL Nieuws. In het interview legde hij uit hoe hij het aanpakte als hij leerlingen goed of slecht nieuws moet brengen.

Rector Gijsbert Van der Beek noemt Kraaij ‘een goede docent, een meelevende begeleider van leerlingen en een bijzonder plezierig mens’. Kraaij woonde in Aalburg. Hij werkte sinds zes jaar bij het Altena College. Daarvoor was hij bijna 29 jaar werkzaam bij het Pierson College in Den Bosch.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl