Altena van Slag kent 4e editie

Foto: Slagwerkgroep Avant Garde Fun zal optreden tijdens Altena van Slag
17 juni 2018, 10:04
Verlopen

WOUDRICHEM - Zaterdag 23 juni 2018; bij veel muzikanten staat deze datum rood omcirkelt in de agenda. Op deze dag zullen er weer muziek examens worden afgenomen in Woudrichem.

Uit het hele Land van Heusden en Altena, maar ook daarbuiten, zullen HaFaBra musici laten horen en beoordelen wat ze geleerd hebben. In het Rondeel in Woudrichem, waar alles plaatsvindt, zal om 19.30 uur ook een spectaculair slagwerkconcert plaatsvinden. Maar liefst 4 ensembles zullen deze avond hun opwachting maken.

Zo zal er een slagwerkgroep te horen zijn uit Ammerzoden, de slagwerkgroep van muziekvereniging Excelsior uit Genderen, Slagwerkgroep Percussion Fun en Avant Garde uit Klundert. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl