Jaarlijkse stranddienst in Oudendijk

Foto: Pixabay
19 juni 2018, 09:49
Verlopen

OUDENDIJK/SLEEUWIJK - De Burcht Sleeuwijk organiseert op 1 juli weer haar jaarlijkse stranddienst in de openlucht van het Oudendijkse strandje. Met je blote voeten in het zand, een goede boodschap, muziek van Insalvation, coole drankjes en een gratis BBQ. Dat klinkt niet bepaald als een kerkdienst?

Toch wel! Maar dan eentje in de openlucht op het strandje van Oudendijk. Iedereen is welkom, dit wil je niet missen! In eerdere edities waren onder andere de band Trinity en Reni en Elisa Krijgsman al te gast. Dit jaar verwelkomen we Insalvation, een Nederlandse gospelband van topformaat. Coen Nuijten zal spreken. Dus kom langs, geniet en laat je op een laagdrempelige manier verrassen.

De stranddienst begint om 15.00 uur op het strand van Oudendijk. Je kunt je auto parkeren bij de Vinkenhaven in Woudrichem, maar nog beter, kom op de fiets omdat parkeerplaatsen beperkt zijn. Voor meer informatie over de Burcht kijk je op www.deburchtsleeuwijk.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl