Derde editie van de biebevents in De Werf

Foto: Linelle Deunk
22 juni 2018, 18:08
Verlopen

WOUDRICHEM - Op woensdag 27 juni is De Werf in Woudrichem het kloppend hart voor ontmoeting, debat en ervaringen opdoen tijdens het derde biebevent. Door interactie met het publiek worden onderwerpen die ‘leven’ onder de aandacht gebracht. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur.

Deze avond staat in het teken van herkenbaarheid met de focus op Alzheimer, Dementie en NAH (Niet aangeboren hersenletsel). Heb je nog nooit gehoord van een dementheek? Dan moet je zeker langskomen. Laat jij je verrassen door ‘herinneringskoffers’? Welke zintuigen worden geprikkeld als je een bepaalde foto ziet, een telefoon met draad of Ganzenbord? Hoofdspreker op het event is Willem Philipsen. Hij was gitarist van Postman, speelde bij Anouk en stond op grote festivalpodia als Lowlands en Parkpop. Totdat hij op jonge leeftijd als door een mokerslag getroffen werd door een herseninfarct.

In verband met de te verwachte drukte kunt u zich vooraf aanmelden via de website: https://cultuuraltena.nl/inschrijfformulier.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl