11e Van der Straatenloop op 4 juli

Foto: pixabay.com
25 juni 2018, 17:57
Verlopen

WERKENDAM - De Van der Straatenloop is inmiddels niet meer weg te denken in de regio. De 11e editie zal op woensdag 4 juli plaatsvinden. In 2018 is de organisatie voor het eerst in handen van Runabit. Vorig jaar was hier al een samenwerking mee opgezet.

Als deelnemer ga je er niet zoveel van merken want men bouwt verder op het bestaande concept. Ook blijft de loop onderdeel van het Altena Road Circuit. Runabit is de organisatie achter onder meer De Crazy RiverRun, De Gorcum City Run en de Merwede Thriatlon.

Twee ronden door het hart van Werkendam moeten weer voor een mooi loopspektakel zorgen. De start en finish is gelegen nabij de kruising Werkina en Sportlaan. Om 19:00 uur start de jeugd t/m 15 jaar en om 20:00 uur start de 5 km wedstrijd- en recreantenloop. Het voorbereiden en omkleden is bij Beachsport Centrum CoPaKadijk, Werkina 1 in Werkendam. Meer informatie is te lezen op de website www.runabit.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl