Biesboschzwemmers vierde in Doetse Kom Bokaal

Foto: Pixabay
27 juni 2018, 10:57
Verlopen

GIESSENBURG - Na de deelname in 2017 heeft er ook een groep van de Biesboschzwemmers deelgenomen aan de 2018 editie van de Doetse Kom Bokaal. Deze wedstrijd werd gehouden in het open lucht 50 meter bad in Giessenburg.

De 23 zwemmers wisten goede tijden te noteren, vooral omdat er weinig in een 50 meter bad gezwommen is door deze groep zwemmers. Drie zwemmers wisten medailles mee naar huis te nemen.

Tess Vonk was de meest succesvolle deelneemster. Ze was op zowel de 50 schoolslag als de 50 vrije slag de beste al was het verschil op de vrije slag minimaal. Op de schoolslag haalde Tess vijf seconden van haar tijd af. Lars de Kooter en Leendert Paans wisten beide een zilveren en een bronzen medaille te veroveren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl