Openluchtconcert in Drongelen

Foto: Muziekvereniging Excelsior
27 juni 2018, 10:54
Verlopen

DRONGELEN - Muziekvereniging Excelsior en dorpshuis De Oude School in Drongelen hebben de handen in één geslagen. Aangezien het dorpshuis in Drongelen veel met muziek bezig is, denk daarbij bijvoorbeeld aan de bandavond, is dit een logisch gevolg.

Traditiegetrouw sluit de muziekvereniging het seizoen af met een tweetal openluchtconcerten. Eén van deze concerten zal dit jaar voor de eerste keer worden uitgevoerd op het terras van het dorpshuis De Oude School. Het optreden in Drongelen is op maandag 2 juli en zal om 19.30 uur beginnen. Het concert duurt ongeveer 1.5 uur en eindigt dus rond 21.00 uur. Het concert wordt verzorgd door de fanfare, de slagwerkgroep en de dweilband ‘de ertepikkers’. Alleen al door de verschillende groepen die zullen optreden is het programma afwisselend en veelzijdig.

Ziet u het al voor u? Een blokje fietsen met partner en/of vrienden en vriendinnen om vervolgens een tussenstop te maken bij het dorpshuis in Drongelen. Genieten van een drankje en een mooi stuk muziek. Maar wilt u liever met de auto? Geen probleem, want er zijn nieuwe parkeerplaatsen aangelegd in het centrum van Drongelen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl