Kees Noorloos vertrekt als communicatieadviseur in Aalburg

Foto: Facebook Kees Noorloos
29 juni 2018, 22:51
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Na 39 jaar vertrekt Kees Noorloos als communicatieadviseur bij de gemeente Aalburg. In al die jaren heeft hij heel veel media-contacten gehad. Per 1 juli is hij niet meer werkzaam, zodat hij kan gaan genieten van zijn pensioen.

Op woensdag 29 augustus zal er een afscheidsbijeenkomst gehouden worden om persoonlijk afscheid te kunnen nemen van zijn werkende leven. De werkzaamheden van Kees Noorloos worden door meerdere personen van het team communicatie overgenomen. 

Het team communicatie van de gemeente Aalburg bestaat uit Joke de Rijk, Natascha Ippel en Birgit van Rens.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl