Beach Bootcamp Altena voor Spieren voor Spieren

Foto: pixabay.com
1 juli 2018, 13:55
Verlopen

WOUDRICHEM - Onze gezonde spieren inzetten voor zieke spieren. Dat is het motto bij de Beach Bootcamp Altena. Organistor Beeksports organiseert deze bootcamp op zaterdag 28 juli 2018 in Woudrichem.

Gezamenlijk sporten op een prachtige strand locatie, een heerlijk begin van jouw weekend/vakantie. Tijdens de Bootcamp ga je werken aan uithoudingsvermogen en krachttraining. Alle opbrengst gaat direct naar stichting ‘Spieren voor Spieren’. De Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte. Opbrengsten van fondsenwervende activiteiten worden snel en effectief ingezet ten behoeve van onderzoek naar spierziekten en de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject. 

De Bootcamp op 28 juli start om 09:15 uur en duurt tot 22:30 uur. Je kan terecht op de parkeerplaats aan de Stadshaven 1 in Woudrichem. Meer informatie en inschrijven en doneren kan via de website www.sportenvoorspieren.nl/actie/beachbootcampaltena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl