Afsluiting seizoen voor KNS

Foto: KNS
2 juli 2018, 11:42
Verlopen

WOUDRICHEM - Na een druk maar zeer geslaagd seizoen gaat Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd voldaan de zomervakantie in. Om het publiek nog een keer te laten genieten van leuke, vrolijke en lichte muziek zal er een concert zijn op dinsdagavond 10 juli op ’t Rond in Woudrichem.

Het concert start om 19.00 uur met het Opleidingsorkest onder leiding van Olaf Baeke. Zij spelen enkele vlotte werkjes voor jeugdorkest. Daarna is het de beurt aan het Harmonieorkest. Er wacht u een gevarieerd programma van bekende muziek uit onder andere de jaren ’60, bekende Hollandse liedjes en nog veel meer. Iedereen is van harte welkom op ’t Rond! Toegang is uiteraard gratis, bij slecht weer wordt het concert verplaatst naar ’t Rondeel.

KNS kijkt terug op een mooi seizoen, met natuurlijk als hoogtepunt het Vlinderkindproject in maart jl. Er werd een schitterend concert gegeven gecombineerd met een kunstveiling die een prachtig bedrag opleverde voor Stichting Vlinderkind. Een stichting die zich inzet voor de ondersteuning van kinderen met Epidermolysis Bullosa, een ongeneeslijke en soms zelfs dodelijke huidziekte. KNS kijkt ook alvast vooruit naar het komende seizoen, waarin weer mooie optredens op de rol staan. Zo is er bijvoorbeeld de deelname aan het Altena Streekfestival op 20 oktober en een optreden in de Martinuskerk in Woudrichem tijdens de kerstnachtdienst.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl