Activo-band zoekt dringend vrijwilligers

Foto: Stichting Sport en Spel Gehandicapten
9 juli 2018, 23:10
Verlopen

ANDEL - De Activo-band is dringend op zoek naar vrijwilligers. De groep bestaat uit ongeveer 30 leden. Het merendeel van de leden bespeelt een keyboard.

De Activo-band is een band voor mensen met een verstandelijke beperking die graag samen muziek willen maken. Om de bandleden het spelen van muziek aan te leren gebruikt men een kleuren methode. Vrijwilligers maken het mogelijk dat iedere muzikant de liederen uit het repertoire mee kan spelen. Zij helpen de muzikanten door bij te wijzen.

Er wordt gerepeteerd op zaterdagmiddag van 14.45-16.00 uur in ‘t Buitenhoff in Andel. Voel jij je geroepen? Voor meer informatie kan je terecht bij Stichting Sport en Spel Gehandicapten via het e-mail adres info@stichtingsportenspel.nl. Lees meer over deze band op de website www.stichtingsportenspel.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl