Fun For All Festival 2018

Foto: Altena TV
16 juli 2018, 20:35
Verlopen

SLEEUWIJK - Na de zomervakantie viert men het najaar in Sleeuwijk met het jaarlijkse Fun For All festival. Activiteiten en muziek in het mooie groene park van Sleeuwijk tijdens de 9e editie op zaterdag 8 september.

Vorig jaar werd het festival gevoel duidelijk met de aanwezigheid van foodtrucks, een uitgebreide bar met terras, activiteiten voor de kinderen waaronder schminken en een sprinkussen en natuurlijk een podium. Naast live muziek van diverse bands zullen er ook DJs aan de slag gaan.

Het festival op 8 september duurt van 12:00 tot 23:00 uur. De toegang is gratis. Voor wie er dit jaar precies op het gezellige podium staan kijk je op de website www.funforallsleeuwijk.nl of bezoek je de Facebook pagina via http://www.facebook.com/funforallsleeuwijk/.

Om alvast in de sfeer te komen bekijk je hier een video die Altena TV vorig jaar maakte:

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl