Het Biesbosch MuseumEiland gaat deelnemen aan MuseumTV

Foto: Nieuwsbrief Biesbosch MuseumEiland
17 juli 2018, 12:55
Verlopen

WERKENDAM - Het Biesbosch MuseumEiland in Werkendam gaat samen met dertien andere Brabantse musea deelnemen aan MuseumTV; een videoplatform dat kunst, cultuur en design tot leven brengt.

MuseumTV heeft tot doel het toegankelijk maken van erfgoed voor iedereen; het vergroten van online bereik van musea alsmede de digitale bereikbaarheid en het vergroten van digitale kennis en ervaring van de musea zelf om hun publiek ook online te bereiken.

Voor ieder museum worden drie verschillende films gemaakt, waaronder een minidocumentaire, en wordt een platform gecreëerd met achtergrondartikelen, foto’s en links naar het museum. Vervolgens worden, in nauwe samenwerking met de musea zelf, verschillende marketing en Pr-activiteiten ondernomen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl