Politie vaakst te laat in de gemeente Aalburg

Foto: Archief
2 augustus 2018, 18:40
Verlopen

AALBURG - In de gemeente Aalburg kwam de politie het eerste halfjaar van 2018 van heel Brabant het minst vaak op tijd. Ook landelijk gezien scoort de gemeente slecht.

Het lukte namelijk maar in 54,9% van de gevallen om binnen het kwartier ter plaatse te zijn. Het doel van de politie is om bij 90% van de spoedgevallen binnen het kwartier aanwezig te zijn. Ook landelijk gezien haalde de politie dat doel bijna nooit, blijkt uit cijfers van de politie via het CBS.

In tegenstelling tot Aalburg ging het in Tilburg juist heel erg goed. Van heel Brabant was daar de politie het vaakst op tijd. Aalburg is er flink op achteruit gegaan vergelijken met vorig jaar. Toen kwam de politie nog in 77,5% van de gevallen op tijd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl