Weekendafsluiting voor snelweg A27 richting Breda

Foto: Archief
2 augustus 2018, 18:43
Verlopen

REGIO - De Merwedebrug bij Gorinchem gaat weer op slot voor al het verkeer. Rijkswaterstaat werkt vanaf vrijdag 10 augustus aan snelweg A27 tussen de knooppunten Gorinchem en Hooipolder.

Vrijdagavond vanaf 21.00 uur wordt de weg richting Breda afgesloten voor de onderhoudswerkzaamheden. Deze afsluiting duurt in principe tot maandag 13 augustus 05.00 uur. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Op verzoek van Rijkswaterstaat vaart veerdienst Riveer tijdens de afsluiting langer door met het fiets- en voetveer tussen Gorinchem en Sleeuwijk. Bewoners van de regio kunnen daardoor de fietst als alternatief vervoermiddel kiezen. Het fietspad op de brug blijft open.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl