Gemeente Werkendam zoekt exploitant voor sportkantine

Foto: Pixabay
6 augustus 2018, 16:37
Verlopen

WERKENDAM - De gemeente Werkendam zoekt een exploitant voor de sportkantine in sporthal De Crosser in Werkendam.

De sportkantine is gevestigd op de eerste verdieping van sporthal De Crosser aan de Raadhuislaan 19 in Werkendam. De gemeente zoekt bij voorkeur iemand met de nodige ervaring in de horeca die de sportkantine wil exploiteren. Voorwaarde hierbij is dat de horeca-activiteiten gekoppeld moeten zijn aan het gebruik van de sporthal. De openingstijden zijn daarom nader te bepalen in overleg met de gemeente en de verenigingen. 

Beschik jij over goede contactuele eigenschappen, een klantgerichte houding, een goed gastheerschap, enthousiasme en ben je inventief en initiatiefrijk? Dan word je uitgenodigd om te reageren. Met geschikte kandidaten wordt een selectieprocedure gevolgd. Belangstellenden kunnen met een motivatiebrief en CV hun interesse kenbaar maken tot 17 augustus 2018 via het e-mailadres wilbert.van.keulen@werkendam.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl