Man overleden na bedrijfsongeval in Werkendam

Foto: Pixabay
6 augustus 2018, 16:17
Verlopen

WERKENDAM - Het achterhalen van de oorzaak van het bedrijfsongeval bij scheepsbouwer Damen Concordia in de Biesboschhaven in Werkendam van afgelopen maandag, waarbij een 45-jarige man om het leven kwam, kan nog maanden duren. Dat meldt een woordvoerder van Inspectie SZW.

De man werd maandagmiddag in de machinekamer onder een kast aangetroffen. Vermoed wordt dat de kast op hem was gevallen en dat hij daaronder bekneld was geraakt en daardoor overleed. Zolang het onderzoek nog bezig is, doet de inspectie geen mededelingen.

Diverse hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, de brandweer en de politie kwamen ter plaatse, maar hulp voor de 45-jarige Roemeen mocht niet meer baten. Het bedrijfsongeval zorgde voor veel emoties bij het personeel van Damen Concordia.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl