Dhr. Göbel uit Gorinchem viert 100ste verjaardag

Foto: Gemeente Gorinchem
8 augustus 2018, 09:57
Verlopen

GORINCHEM - Afgelopen zondag 5 augustus bracht burgemeester Reinie Melissant-Briene van Gorinchem een bezoek aan de heer Göbel om hem te feliciteren met zijn honderdste verjaardag. De heer Göbel vierde zijn verjaardag in een zaal van de Hipper.

Jaap Göbel is veteraan en woont vanaf 1951 in Gorinchem. Het is een man die positief in het leven staat, hij heeft het goed naar zijn zin. Ook het wonen in Gorinchem bevalt hem nog steeds goed. De heer Göbel heeft nog diverse hobby’s en doet ook veel samen met zijn vrouw. “We hebben een mooi en rijkvol leven samen met vrienden, buurtgenoten en fijne familieleden. We hebben 4 zonen, 3 kleinzonen en 2 achterkleinzonen”, aldus mevrouw Göbel. De heer Göbel maakt van elke dag een feestje. Hij is altijd opgewekt en houdt van gezelligheid.

De heer Göbel verkeert in goede gezondheid en rijdt nog steeds auto. “Jaap moet minimaal 102 jaar worden, want dan loopt zijn rijbewijs af”, grapt zijn vrouw. De kinderen hebben een feest georganiseerd in de Hipper. Het is nog een verassing wie er allemaal op het feest komen om hem te feliciteren met deze bijzondere leeftijd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl