Enorme donatie voor Stichting GSW Altena

Foto: Archieffoto Autje van der Lee
8 augustus 2018, 10:12
Verlopen

WERKENDAM - Stichting GSW Altena heeft een enorme donatie ontvangen van Xenos in Waalwijk. De organisatie mocht bij het hoofdkantoor en het distributiecentrum in Waalwijk 360 dozen met nieuwe spullen ophalen.

De spullen zijn zeer divers van kookspullen tot hobbyspullen. De spullen gaat GSW onder meer gebruiken voor de grote acties rond Sinterklaas en Kerst. Voorzitter Autje van der Lee heeft sinds de oprichting van GSW Altena in 2014 niet eerder zo’n enorme donatie mogen ontvangen.

GSW begon vier jaar geleden als Gratis Shoppen Werkendam, maar de stichting doet inmiddels veel meer dan het uitdelen van boodschappen. Ze helpen mensen in het hele Land van Heusden en Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl