Hartstichting organiseert Hartstocht door de Biesbosch

Foto: Pixabay
8 augustus 2018, 14:56
Verlopen

REGIO - Op zaterdag 8 september 2018 organiseert de Hartstichting een wandeling dwars door het prachtige natuurgebied van Nationaal Park De Biesbosch.

In deze tocht zijn vier verschillende routes mogelijk, allemaal door een prachtig gebied. De routes zijn beschikbaar in 5, 10, 15 of 20 kilometer. Op elke route is er genoeg te zien en te beleven. Je loopt langs wilgentuinen, watertjes en over bruggetjes en je ontdekt tal van planten en diersoorten. Ga op zoek naar de visarend en ontmoet de natuurexperts die je vertellen wat De Biesbosch zo bijzonder maakt. Ook voor de kleine wandelaars is er een speciaal kinderprogramma.

Deze tocht staat inteken van ‘Kom in actie’. Een van de manieren om geld op te halen voor nieuw onderzoek naar hart -en vaatziekten gaat ook via deze fondsenwervende evenementen. Van het inschrijfgeld gaat namelijk minstens € 7,50 naar het onderzoek. De kosten voor deelname bedragen € 15,- inclusief wandelroute en een consumptie langs de route. Kijk voor meer informatie op debiesbosch.hartstocht.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl