Timmerdorp Genderen voor het eerst op Park Veldzicht

Foto: Altena TV
8 augustus 2018, 18:38
Verlopen

GENDEREN - Ruim 50 deelnemers van het timmerdorp in Genderen genieten van een week lang hutten bouwen en andere activiteiten op een nieuwe locatie, namelijk Park Veldzicht.

De oude locatie was niet meer geschikt om het evenement te organiseren, daardoor leek het er eerder dit jaar even op dat niet door kon gaan. Gelukkig bracht de nieuwe locatie Park Veldzicht net buiten Genderen de oplossing. Janne Groot: “Ik denk dat we hier vooral een voordeel hebben met de bomen, zodat je wat schaduw hebt voor de kinderen. Daarnaast is het gewoon heel groot en je kunt alles kwijt.”

De hele week zijn er activiteiten. Op dinsdag was er een roofvogelshow. Ook wordt er een bonte avond georganiseerd waarbij iedereen welkom is om te komen kijken. De organisatie heeft positieve gevoelens dat ze volgend jaar het timmerdorp wederom op Park Veldzicht kunnen organiseren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl