Toename aan storingen voor Wilhelminasluis in Andel

Foto: Facebook Wilhelminasluis Andel
8 augustus 2018, 10:16
Verlopen

ANDEL - De Wilhelminasluis bij Andel vertoont volgens omwonenden een toename aan storingen. Volgens de omwonenden zijn er dit jaar al 27 storingen geweest waarbij monteurs van Rijkswaterstaat ter plaatse moesten komen.

Rijkswaterstaat stelt in een reactie aan het AD dat het erkent dat de sluis geregeld problemen heeft. Volgens Rijkswaterstaat is vooral in het voorjaar er een heel aantal storingen geweest. Echter hadden de storingen verschillende oorzaken, bijvoorbeeld een softwareprobleem of vuil dat zich ophoopt achter de sluisdeuren.

Als na een storing binnen dertien weken hetzelfde probleem nog eens optreedt, wordt er direct een andere oplossing gezocht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl