Start nieuw seizoen Christelijk Mannenkoor Altena

Foto: Christelijk Mannenkoor Altena
10 augustus 2018, 07:23
Verlopen

UITWIJK - Christelijk Mannenkoor Altena viert dit jaar het 25-jarig jubileum. Dat gaat gevierd worden met een tweetal bijzondere concerten op 3 en 16 november. Vanaf woensdag 22 augustus start men weer met repeteren.

Lijkt het u leuk om eens te komen luisteren, of is meezingen in dit mannenkoor wellicht iets voor u? U bent van harte welkom. Het koor is altijd op zoek naar nieuwe leden. Het mannenkoor staat onder leiding van dirigent Martin de Jong.

De repetities vinden plaats van 20.00 uur tot 22.00 uur in Gemeentecentrum de Hoogt aan het Hoefpad 2 in Uitwijk. Meer informatie over het koor leest u op de website www.cmaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl