Winkeldiefstal bij Koopcentrum Duijzer

Foto: Archief
13 augustus 2018, 18:28
Verlopen

VEEN - Vrijdag aan het eind van de middag vond een winkeldiefstal plaats bij Koopcentrum Duijzer in Veen. De verdachte is mogelijk een kleptomane, zo meldt de politie.

De vrouw werd vrijdag door winkelpersoneel herkend en na bestudering van de camerabeelden bleek dat zij in meerdere winkels in Brabant spullen gestolen heeft. Volgens de wijkagent blijkt uit dit, naast het feit dat ze steeds bepaalde artikelen steelt, er mogelijk sprake is van een ziekelijke dwang. Ze steelt veelal huishoudelijke apparatuur.

De vrouw komt uit het Land van Heusden en Altena, maar de identiteit is verder niet bekend gemaakt. De politie doet verder onderzoek en de vrouw zal strafrechtelijk vervolgd worden. Ook krijgt zij mogelijk een doorverwijzing naar al dan niet gedwongen hulpverlening. Daar doet de rechter uitspraak over. De vrouw is nog niet aangehouden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl