Altena Zingt op Fort Altena

Foto: Pixabay
14 augustus 2018, 09:54
Verlopen

WERKENDAM - Op zaterdag 8 september om 20.00 uur zal Fort Altena voor het eerst Altena Zingt organiseren. Het wordt een gratis meezingfestijn van Het land van Altena waarbij een enthousiaste voorzanger op het podium zal meezingen met het publiek.

Op deze avond wordt de Altena Top 30 gezongen die door inwoners wordt samengesteld. Kijk op de Facebookpagina van Fort Altena hoe je jouw muziekstem kunt laten horen en wie weet komen jouw favoriete liedjes terug in de Altena Top 30.

Tijdens het evenement worden er songtekst boekjes uitgedeeld, zodat iedereen alle nummers luidkeels mee kan zingen. Reserveer jouw ticket via www.fortaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl