EHBO Sleeuwijk start nieuwe cursussen

Foto: EHBO Sleeuwijk
17 augustus 2018, 10:53
Verlopen

SLEEUWIJK - De Sleeuwijkse EHBO-vereniging start met EHBO cursussen en met reanimatiecursussen. De reanimatiecursus is zowel voor nieuwe cursisten als voor cursisten die al in het bezit zijn van een reanimatie diploma en dit geldig willen houden.

Op donderdagavond 6 september start de nieuwe reanimatiecursus met het gebruik van een AED (automatische elektronische defibrillator). Wel is belangrijk dat je via de website www.ehbo-sleeuwijk.nl aanmeldt want vol is vol. Voor diegene die al in het bezit zijn van een reanimatie diploma (BHV/reanimatiecursus) en dit kunnen aantonen start op donderdagavond 20 september de herhalingscursus reanimatie met AED. Ook voor deze cursus graag aanmelden via de website.

Voor iedereen die wil weten wat te doen bij een ongeval of wil leren reanimeren start op donderdagavond 8 november een nieuwe cursus EHBO (Eerste Hulp Bij Ongelukken) met als motto: Wat zou JIJ doen? Blijf jij toekijken of wil je kunnen helpen? Tijdens deze cursus leer je niet alleen wat je moet doen bij een ongeval maar leer je naast het reanimeren ook met de AED om te gaan bij volwassenen en kinderen. Aan het einde van de opleiding ontvang je, na een examen, een diploma voor EHBO-hulpverlener met reanimatie. Jongeren vanaf 16 jaar zijn al welkom.

Op de website www.EHBO-Sleeuwijk.nl vind je prijzen, kan je informatie aanvragen en nieuwe cursisten kunnen zich gelijk aanmelden. Voor inlichtingen kan je ook een mail sturen naar info@ehbo-sleeuwijk.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl