Grote opkomst op Boerenerfdag Geitenhouderij Combee

Foto: Altena TV
18 augustus 2018, 17:33
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Afgelopen zaterdag was het weer zover, de jaarlijkse Boerenerfdag. Dit jaar was het bij de familie Combee in Wijk en Aalburg, zij runnen een geitenboerderij.

Het jaarlijks terugkerende evenement geeft een kijkje in de keuken van het boerenbedrijf. Men kon zien hoe de geiten gemolken worden, maar ook gezellig knuffelen met de kleine lammetjes. Daarnaast is er elk jaar een grote diversiteit aan kraampjes met streekproducten en informatie. Omdat Oscar Combee zelf bij de vrijwillige brandweer zit, waren er ook diverse demonstraties bij de brandweerwagen op het terrein.

De Boerenerfdag is een jaarlijks evenement van de ZLTO Altena Biesbosch en geeft een unieke inkijk op een boerenbedrijf in Altena. Waar het evenement volgend jaar wordt gehouden is vooralsnog niet bekend.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl