Opening vernieuwde kleedkamers tijdens open dag Kozakken Boys

Foto: Altena TV
18 augustus 2018, 15:09
Verlopen

WERKENDAM - Tijdens de open dag bij Kozakken Boys is het vernieuwde deel van het sportcomplex geopend.

De kleedkamers zijn vernieuwd en uitgebreid. Het is nu allemaal in de kleuren van de club, namelijk rood en wit. De uitbreiding was hard nodig in verband met de groei van de club. Er komen veel jeugdleden bij en ook het aantal meisjes groeit. De vernieuwing van de kleedkamers was de eerste fase van alle geplande verbouwingen. Over 2 jaar moet alles af zijn, inclusief een grotere nieuwe tribune.

Beheerder Chris Admiraal, die ons een rondleiding geeft, vindt het prachtig geworden. De foto’s op de deuren laten gezichten zien van oud spelers van Kozakken Boys. Chris Admiraal vindt zelf de foto van Abdenasser El Khayati het mooist.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl