Plattegrond OV Woudrichem overal gratis verkrijgbaar

Foto: Ronald van den Ende
18 augustus 2018, 11:29
Verlopen

WOUDRICHEM - Afgelopen donderdag nam Wethouder Jorritsma van de gemeente Woudrichem, uit handen van Lieke Derde van het bestuur van OV Woudrichem, de eerste gratis plattegrond van de kernen Woudrichem en Oudendijk in ontvangst.

Omdat Woudrichem voor zowel toeristen als voor het winkelende publiek steeds meer bezoekers aantrekt hoop de Ondernemers Vereniging met deze plattegrond in een duidelijke vraag te voorzien. “We hebben natuurlijk een mooi breed en gevarieerd winkelaanbod bij het Rond, maar er is nog veel meer”, aldus voorzitter Ronald van den Ende. “Denk aan de toenemende groep B en B gasten die we in Woudrichem en Oudendijk mogen ontvangen of het publiek dat speciaal voor de bekende retail-formules naar Woudrichem komt… Die hebben vaak geen idee wat er allemaal nog meer is en juist voor deze groepen hebben de verenigde ondernemers deze gratis plattegrond ontwikkelt.”

De plattegrond is bij de meeste leden gratis op te halen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl