40-jarig jubileum voor zangvereniging de Lofstem

Foto: freeimages.com
21 augustus 2018, 08:36
Verlopen

VEEN - Dit jaar bestaat de Christelijk Gemengde Zangvereniging 'de Lofstem' uit Veen 40 jaar. In dit kader vinden er tal van activiteiten plaats. De reguliere repetities starten ook weer en vinden iedere maandag plaats vanaf 20.00 uur in het Hervormd Centrum aan de Grotestraat.

Nieuwe leden zijn, ter versterking van de diverse stemmen, nog van harte welkom om mee te komen zingen onder de enthousiaste leiding van dirigente Anneke van de Streek. De activiteiten in het jubileumjaar zullen zeer divers zijn. Na de gebruikelijke jaarvergadering en een etentje met de leden is er een dankdienst, wordt de verjaardag van koningin Maxima gevierd met een Hollandse avond, staat er een optreden gepland met de Activoband en als afsluiting is er het jubileumconcert met mannenkoor Soli deo Gloria uit Urk.

Ook zullen oud-leden benaderd worden om mee te zingen tijdens de dankdienst in februari 2019. Een enthousiaste jubileumjaarcommissie is al geruime tijd bezig met de voorbereidingen van dit jubileumjaar.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl