Open dag bij Scouting Hank

Foto: Scouting Hank
21 augustus 2018, 08:47
Verlopen

HANK - Op zaterdag 1 september kunnen inwoners van Hank en omstreken kennismaken met Scouting Hank tijdens de open dag. Op de open dag krijgen bezoekers in een notendop te zien wat Scouting allemaal inhoudt.

Kinderen kunnen een stormbaan trotseren, poffertjes en popcorn maken, een lelievlet optuigen, pionieren en knopen. Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren.

Scouting staat open voor iedereen; geloof, sekse, huidskleur of handicap spelen geen rol. Iedereen is welkom om op zaterdag 1 september een kijkje te komen nemen bij Scouting Hank. De open dag vindt plaats van 11.00 tot 16.00 uur in en rond het clubgebouw ’t Kraaiennest aan het Maaspad in Hank. Kijk voor meer informatie over de Scoutinggroep alvast op www.scoutinghank.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl