Inbraken in bedrijfspanden in Wijk en Aalburg en Veen

Foto: Archief
23 augustus 2018, 20:57
Verlopen

WIJK EN AALBURG/VEEN - Dinsdag is in Wijk en Aalburg en in Veen in twee bedrijfspanden ingebroken.

De inbraak in Wijk en Aalburg vond plaats in een bedrijfspand aan de Perzikstraat. Hier werd naast een som geld, ook een blauwe Volkswagen Transporter met het kenteken 87-VVZ-2 buit gemaakt. De politie vraagt uit te kijken naar de auto.

In Veen werd geprobeerd om in een bedrijfspand aan het Bagijnhof in te breken. De dader maakte niets buit, maar verloor wel zijn paspoort. Zo kwam de politie erachter dat de dader een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is. De agenten zijn nog naar hem op zoek.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl