Start seizoen dichterspodium met (inter)nationale allure

Foto: Archief
24 augustus 2018, 09:42
Verlopen

WERKENDAM - Op dinsdag 4 september opent de Belgische dichter Sven de Swerts het nieuwe seizoen met een voordracht uit zijn jongste bundel Atomenplukker in bistro Vrouwenhemel aan de Sasdijk 2 in Werkendam.

Singer-songwriter Paul Brederveld stond afgelopen mei in de finale van het Kleinkunst Festival in Utrecht en zal het podium opluisteren met twee optredens. Voor het Open Podium zijn nog plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich aanmelden via onderstaande link.

Voor meer informatie en/of het volledige programma: info@marcelvaandrager.nl of www.nederlandsdichterspodium.nl. Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door bistro Vrouwenhemel en de gemeente Werkendam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl