Heel Altena bakt tijdens Open Monumentendag

Foto: Archief
25 augustus 2018, 07:26
Verlopen

WIJK EN AALBURG/VEEN - In het kader van Open Monumentendag 2018 organiseren de molenaars uit Veen en Aalburg een heuse bakwedstrijd.

Laat je creatie op zaterdagmiddag 8 september onder de wieken van de Veense korenmolen jureren, heel toepasselijk, in een gezellige tent, door een vakjury onder leiding van bakker Gerard Hardeman. Wie weet ga je naar huis met mooie en toepasselijke prijzen, zoals een hippe bakcursus, een leuk bakpakket, of een mooi bakboek. Haal dus snel een startpakket in huis. Het pakket bestaat uit een pak biologische tarwebloem, een inschrijfformulier en een wedstrijdreglement. Er kunnen maximaal 25 deelnemers meedoen.

Inschrijven kan bij Korenmolen ‘De Hoop’, Maasdijk 381 in Veen, bij de biologische bakkerij van Gerard en Suus Hardeman, Torenstraat 2 in Wijk en Aalburg en bij boekwinkel Tante Bethje Books en Co, Kerkstraat 24 in Woudrichem. Bij je inschrijving ontvang je een startpakket. Je kunt ook alvast een mailtje sturen naar beukesenmop@live.nl voor je inschrijving.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl