Start gymleerkracht op de Oranje Nassauschool

Foto: Gemeente Aalburg
27 augustus 2018, 20:08
Verlopen

AALBURG - Op 21 augustus is gymjuf Van Eersel gestart op de Oranje Nassauschool. Deze eerste dag is feestelijk afgetrapt met een bezoekje van wethouder Bouman en buurtsportcoach Bram Siero. Ook zij hebben zich, samen met directeur Pieter Dirk Blom, van hun sportieve kant laten zien.

Deze feestelijke aftrap is het gevolg van de samenwerking tussen de Oranje Nassauschool, SSNB en de gemeente Aalburg. In 2017 hebben de basisscholen in de gemeente Aalburg het aanbod gekregen om in 2018, via de gemeente, gebruik te maken van een rijksregeling ter stimulering van onder andere het sport- en beweegaanbod rondom scholen.

Hierop heeft de Oranje Nassauschool positief gereageerd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl