Nieuwe Training Taal voor het Leven

Foto: Bibliotheek Altena
28 augustus 2018, 20:33
Verlopen

ALTENA - Nog net voor de zomervakantie hebben 8 vrijwilligers de training Taal voor het Leven voltooid.

De Bibliotheek CultuurPuntAltena heeft een programma ontwikkeld om de basisvaardigheden op het gebied van taal, rekenen en digitalisering te verbeteren. Het programma wordt aangeboden aan inwoners van Altena die op dit gebied de nodige hulp kunnen gebruiken. De trainingen worden gegeven door vrijwilligers die de training Taal voor het Leven hebben voltooid. Bij voldoende aanmeldingen start er in het najaar weer een nieuwe training.

Naast de trainingen Taal voor het Leven, is er binnen DigiTaalhuis Altena nog een aantal mooie functies voor enthousiaste vrijwilligers uit Altena met een voorliefde voor taal en digitalisering. Ben je benieuwd hoe jij mensen uit jouw omgeving taalvaardiger kunt maken? Neem dan contact op via digitaalhuis@bibliotheekaltena.nl. Je mag ook bellen met Merel van de Keer op 06-18027927.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl