Kick-off snuffelweken met beweegcoach Bram Siero

Foto: Pixabay
29 augustus 2018, 07:37
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Als opening van de snuffelweken organiseren diverse sport- en cultuurverenigingen uit de regio een actieve middag. Tijdens dit evenement kunnen kinderen deelnemen aan diverse sportclinics zoals voetbal, judo, streetdance, turnen en handbal.

Ook is er een sportmarkt, kunnen deelnemers meedoen aan muziekworkshops en zijn de beweweegcoaches aanwezig met leuke beweegactiviteiten. Deelnemers kunnen zich opgeven voor 4 verschillende clinics van 25 minuten. De organisatie verzorgd en begeleid de clinics. Ouders zijn van harte welkom om te kijken, snuffelen op de sportmarkt en de kinderen waar nodig te begeleiden rondom de activiteiten.

Het programma is gericht op de leeftijd 6-12 jarigen uit de gemeente Aalburg. Daarnaast zijn enkele clinics toegankelijk voor kinderen in de leeftijd van 2,5-5 jaar. Oudere broers of zussen (13-14 jarigen) mogen gerust aansluiten. Dit alles is te beleven op zaterdag 15 september van 14.15 tot 17.15 in d’Alburcht in Wijk en Aalburg.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl