Zwembaden in Altena kijken terug op een topseizoen

Foto: Altena TV
31 augustus 2018, 23:40
Verlopen

ALTENA - De zwembaden in Altena hebben als gevolg van de tropische tempraturen deze zomermaanden een topseizoen achter de rug.

Gemiddeld trekken de buitenbaden rond de 40.000 bezoekers per bad, maar dit jaar lag dat aantal in Werkendam en Sleeuwijk boven de 50.000. Deze grenzen werden afgelopen week aan het einde van het seizoen overschreden. Zowel Bijtelskil als Werkina hebben de zwemvierdaagse als afsluiter van het seizoen achter de rug. AquaAltena in Andel kende aan het begin van het bestaan tegenvallende bezoekersaantallen, ze hebben deze zomer echter goed gedraaid.

De zwembaden kunnen niet zonder vrijwilligers. De baden in Werkendam en Sleeuwijk zijn nog op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen met diverse hand-en-spandiensten, zowel voor het einde van het seizoen, als bij de voorbereidingen voor het nieuwe buitenseizoen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl