Collectieve Inkoop Zonnepanelen Vereniging Eigen Huis van start

Foto: Eigenhuis.nl
4 september 2018, 07:52
Verlopen

ALTENA - Deze week start de Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis in Noord-Brabant en Limburg. Alle inwoners van deze regio kunnen zich gratis en vrijblijvend inschrijven en ontvangen een aanbod op maat voor een compleet zonnepanelensysteem.

Bij de Collectieve Inkoop Zonnepanelen wordt het lastige uitzoekwerk uit handen genomen en door samen in te kopen is een scherpe prijs gegarandeerd. Door de voorwaarden die Vereniging Eigen Huis stelt aan zowel de leveranciers als de producten zijn de deelnemers verzekerd van goede kwaliteit en langdurige garanties. Vereniging Eigen Huis brengt geïnteresseerden samen. Vervolgens wordt er een veiling georganiseerd voor gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. Zij bieden hun beste prijs voor een compleet zonnepanelensysteem. De leverancier met het scherpste bod wint en stuurt iedere deelnemer via Vereniging Eigen Huis een vrijblijvend aanbod op maat. Dit aanbod is inclusief installatie, monitoring en garanties. De deelnemer beslist of hij op het aanbod in gaat.

Wie een vrijblijvend aanbod voor een compleet zonnepanelensysteem wilt ontvangen kan zich uiterlijk 10 oktober gratis inschrijven via www.eigenhuis.nl/zon.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl