Gratis proefles breakdance in de Jager te Giessen

Foto: Wikipedia
4 september 2018, 22:34
Verlopen

GIESSEN - Vanaf woensdag 19 september organiseert Trema breakdance lessen in de Jager in Giessen. Vanuit het nieuwe onderkomen worden door de Hartenbrigade vele activiteiten georganiseerd.

Wie kent niet de spectaculaire bewegingen van de breakdancers die vaak te zien zijn op tv of Youtube? Wil je ook het breakdancen onder de knie krijgen? Je leert de hipste tricks en de coolste moves tijdens de cursus breakdance.

Tijdens de Giessense Jaarmarkt zijn kinderen en jongeren van 8 t/m 15 jaar van harte welkom voor een gratis proefles. Van 10.00-10.30 en van 11.00-11.30 uur zullen Vincent en Sua je coole moves leren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl