Weekendafsluiting van A27 van Breda naar Gorinchem

Foto: Pixabay
5 september 2018, 06:27
Verlopen

ALTENA - Aankomend weekend is de snelweg A27 vanuit Breda richting Gorinchem weer afgesloten. Vanaf vrijdagavond 7 september 21.00 uur tot maandagochtend 10 september 5.00 uur zal de snelweg tussen Hooipolder en Gorinchem in noordelijke richting afgesloten zijn.

De snelweg is voor lokaal verkeer wel toegankelijk tussen toerit Geertruidenberg bij Dombosch en de Tol bij Werkendam. Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit. Hiervoor is het nodig om alle rijstroken af te sluiten.

Tijdens dit weekend wordt de slijtlaag vervangen op de Merwedebrug bij Gorinchem. Daarnaast worden ook voegen vervangen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl