Taptoe Sleeuwijk in sfeervol park

Foto: Pixabay
7 september 2018, 10:12
Verlopen

SLEEUWIJK - Zaterdagavond 15 september organiseert Showkorps Wilhelmina hun jaarlijkse taptoe te Sleeuwijk. In het park aan de Notenlaan wordt die dag een sfeervolle taptoelocatie gerealiseerd compleet met tribune voor meer dan 1000 bezoekers. Uiteraard is het geheel gratis toegankelijk.

De volgende gasten zullen zich presenteren: Chr. Muziek- en Showbands Juliana en Jong Juliana uit Amersfoort, Show- en Drumfanfare Oranje uit IJsselmuiden en March en Showband Rheden uit Rheden. Stuk voor stuk zijn dit showkorpsen die hun sporen in de muziekwereld hebben verdiend. De bezoekers kunnen dan ook een avond beleven vol muziek en show op topniveau. Natuurlijk zullen Showkorps Wilhelmina en het Jeugdshowkorps niet ontbreken deze avond.

Het Showkorps Wilhelmina zal voor het eerst in Sleeuwijk hun nieuwe show ‘Africa’ laten zien en horen waarin de bezoeker een muzikale reis door dit continent maakt. Het voorprogramma, dat start om 19.00 uur, zal dit jaar worden verzorgd door de Jeugdfanfare Altena. Om 19.50 wordt elk korps op een muzikale manier aan het publiek voorgesteld. Aansluitend start om 20.00 uur het hoofdprogramma. Taptoe Sleeuwijk zal rond 22.15 uur in het park worden afgesloten met een gezamenlijk finale-optreden van alle deelnemende korpsen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl