Bazaar bij Zorgplein Maaswaarden

Foto: Archief
8 september 2018, 16:34
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op zaterdag 6 oktober vindt de jaarlijkse bazaar plaats van Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein, Azaleastraat 26 te Wijk en Aalburg. De bazaar wordt gehouden in het atrium van Wijkestein.

Er is van alles te koop zoals de verkoop van bloemen/planten, tweedehands boeken, handwerk, boerenworsten en cadeauartikelen. Maar ook allerlei activiteiten, zoals enveloppen trekken met mooie prijzen, inschrijven voor een konijn en boodschappenmand, of raden naar de totaal leeftijd van een aantal bewoners. Er is ook een kraam van de dagbesteding met diverse leuke activiteiten voor de kinderen. In het gezellige restaurant kunt u terecht voor koffie, thee en fris met een lekkere appelflap en allerlei warme en koude snacks. Ook dit jaar worden er weer overheerlijke oliebollen gebakken. Ook het rad van avontuur, met het bekende plaatsnamenspel, zal ook weer vele rondes draaien. 

De bazaar begint om 9.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Rond 15.45 uur komt de notaris uit Heusden de trekking verrichten van de grote verloting. Hiervoor zijn nog loten verkrijgbaar in de hal van Wijkestein. De opbrengst komt geheel ten goede aan extra activiteiten voor de cliënten van Zorgplein Maaswaarden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl