Expositie ‘From the Psychedelic to the Vatican’

Foto: margin-m.nl
8 september 2018, 06:02
Verlopen

WOUDRICHEM - Tijdens een expositie van het verzamelde werk van Jan Verhoeven van Stichting Yellow Fellow in mei 2018 in Vesting van Woudrichem hebben Hugh Neil en Nora Kastein van Margin Art en Media, Woudrichem verrast met een bezoek.

Ze waren onder de indruk van het werk van Jan, Vesting Woudrichem en de gezamenlijk inspanningen om een kleine Vestingstad op de kaart te zetten. Op zichzelf en als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, de Vestingdriehoek en de Biesboschlinie. Dit heeft men doen beslissen om met hun Londen – Nederland – Azië tour met de expositie ‘From the Psychedelic to the Vatican’ in Nederland naast de culturele vrijhaven Ruigoord en de Librije ook de toren van de Martinuskerk in Woudrichem aan te doen.

De tentoonstelling onderzoekt het effect van kunst op de populaire cultuur tot instellingen zoals het Vaticaan. Bezoekers kunnen genieten van de internationale stijlen van kunst en sculpturen van kunstenaars die de beste zijn van hun generatie. Het werk van de volgende toonaangevende kunstenaars zal op zaterdag 15 september van 13.00 tot 19.00 uur te zien zijn in de toren van de Sint Martinuskerk in Woudrichem: Karl Ferris, Allen Barker, Bruce Atherton, Nora Kastein, Lars Weller, Harley Davelaar, Jeffrey Koopman, Marcel Goossens en Ger de Joode (afkomstig uit Woudrichem).

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl