Toneelvoorstelling over criminaliteit

Foto: Trema
8 september 2018, 06:10
Verlopen

ALTENA - Er wordt een voorstelling opgevoerd over criminaliteit. Deze voorstelling geeft tal van alledaagse voorbeelden over hoe u slachtoffer kunt worden van criminaliteit.

Op een leuke manier krijgt u meer informatie over dit onderwerp en allerlei behulpzame tips. Het belooft een gezellige en interessante middag te worden. U bent van harte uitgenodigd om één van de voorstelling bij te wonen op dinsdag 9 oktober 2018 in de Zalmtrek aan ’t Rond 2 in Woudrichem, op donderdag 18 oktober in Nijnenburcht aan de Koperwiek 51 in Rijswijk of op dinsdag 30 oktober in De Ark aan de Burgemeester van der Schansstraat 51 in Andel. De entree is gratis en u hoeft zich niet vooraf aan te melden.

De inloop is alle keren vanaf 13.30 uur en de voorstelling start telkens om 14.00 uur. Rond de klok van 16.00 zal de middag worden afgesloten. De Altena-gemeenten, politie, KBO-PCOB, Stichting Zalmtrek, Rabobank en Trema heten u van harte welkom.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl