Fun For All brengt ook dit jaar weer sfeer in Sleeuwijk

Foto: Altena TV / Rick Dekker
9 september 2018, 23:18
Verlopen

SLEEUWIJK - Dit jaar bracht het Fun For All festival wederom de gezellige festivalsfeer terug in Sleeuwijk.

Dit jaar waren er weer diverse optredens van artiesten uit de regio en was er volop vertier voor jong en oud. Zo waren er springkussens, een circusschool en een hoge klimtoren. Ook aan de innerlijke mens was gedacht, er was een diversiteit aan foodtrucks.

Ieder jaar groeit het festival weer een beetje en volgend jaar wordt de 10e editie georganiseerd. Bij die 10e editie heeft de organisatie grootse plannen, namelijk een grote naam programmeren op het podium.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl