X.G.P. extra met Ron Hacker en Back in Town

Foto: Xinix
9 september 2018, 08:09
Verlopen

NIEUWENDIJK - Ook in het nieuwe seizoen is de vierde vrijdag van de maand het domein van de muziekliefhebbers van XGP. In september doet men er zelfs nog een schepje bovenop door een tweede avond te organiseren op vrijdagavond 14 september.

Het X.G.P./I.B.W.-affiche wordt ingevuld door niemand minder dan de 73-jarige blues legende Ron Hacker. Hij wordt begeleid door de lokale helden van Back in Town-bluesband. Als je vader overlijdt op 4-jarige leeftijd, je moeder je verstoot en je op je elfde voor het eerst in de jeugdgevangenis terecht komt, is dat een prima voedingsbodem voor de blues. Dat is dan ook precies de muziek die Ron Hacker maakt: rauw en puur. Met de band The Hacksaws bracht hij een serie albums uit, waarna hij in 2007 zijn eerste solo-album produceerde.

Back in Town is een driekoppig bluesgezelschap dat al regelmatig in Xinix optrad en op 14 september Ron Hacker zal begeleiden. Back in Town opent de avond met aansluitend een solo-optreden van Ron Hacker waarna de avond zal worden afgesloten door een optreden van Ron Hacker met Back in Town. De zaal gaat vrijdagavond open om 21.00 uur en het concert begint rond 22.00 uur. De entree is voor iedereen gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl