Match tijdens de Banenbeurs XL

Foto: Pixabay
12 september 2018, 07:58
Verlopen

REGIO - Welke match je ook speelt of maakt, je ‘wint’ ’m niet in je eentje. Daarom doen we het samen.

Tijdens de Match van West-Brabant op donderdag 20 september, bundelen alle regio’s van het WerkgeversServicepunt West-Brabant hun krachten. Dit om nog meer werkgevers te helpen bij het vinden van de juiste mensen om het werk gedaan te krijgen. Met als doel nog meer werkzoekenden aan de slag te krijgen. WerkLink organiseert als subregio op deze dag een Banenbeurs XL voor de regio Dongemond.

Zodra werkgevers op zoek gaan naar personeel, dan hebben zij keuze uit vele mogelijkheden. Daar hebben ze niet altijd tijd voor maar ze willen wel de juiste persoon voor de vacature vinden. Hoe pak je dit als werkgever aan zonder veel tijd en geld kwijt te zijn aan werving en selectie? WerkLink biedt werkgevers dé oplossing met de Banenbeurs XL. Op Fort St. Gertrudis ontmoeten ze zo’n 700 werkzoekenden uit de hele regio Dongemond en komen er als vanzelf in een mum van tijd tientallen matches tot stand. Want een blik in iemands ogen zegt vaak meer dan alleen een CV. Kijk snel op www.wspwestbrabant.nl/dematchvanwestbrabant voor meer informatie en het programma van WerkLink.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl